Wie zijn wij

Hemmes & de Boer is een dynamisch en laagdrempelig kantoor, waar het persoonlijk contact met de mensen voorop staat. Al vanaf 2001 richten wij ons op het oplossen van uw rechtsproblemen en kenmerken wij ons door kwaliteit, kennis en ervaring. Vooral de persoonlijke sfeer en aanpak rekenen wij als het handelsmerk van ons kantoor. Ons kantoor is gelegen in het centrum van Coevorden. Naast Coevorden bedienen wij eveneens cliënten uit omliggende gemeenten, zoals Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, Midden-Drenthe.

Uw advocaten

mr R.J. de Boer

mr R.J. de Boer

Jeroen de Boer is in 1995 aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in het Nederlands Recht met aantekening Internationaal recht. In 1997 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam in de advocatuur. Vanaf 2001 is hij als zelfstandig advocaat werkzaam in Coevorden. Hij heeft jarenlang ervaring op diverse rechtsgebieden en heeft een algemene civielrechtelijke- en strafrecht praktijk.

Met zijn no nonsens benadering en zijn analytisch vermogen benadert hij juridische problemen praktisch en altijd zoekend naar de beste oplossing voor u.


mr. H.M. Hemmes-Boer

mr. H.M. Hemmes-Boer

Marian Hemmes is na haar studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen in 1999 be√ędigd als advocaat en sindsdien werkzaam in de advocatuur. Vanaf 2006 is zij als zelfstandig advocaat werkzaam in Coevorden. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit personen en familierechtzaken. Marian staat op dit gebied zowel particulieren als ondernemers bij. Daarnaast behandelt zij algemene civielrechtelijke zaken, als bijvoorbeeld incassozaken en burengeschillen.

Met haar Drentse nuchterheid en no nonsens aanpak zal zij oplossingsgericht uw zaak behandelen.